Tako sočna, posna, čokoladna baron torta!




Sastojci
Kore:
3 case kisele vode
2 case secera
1 sodu bikarbonu
20 punih kasika brasna
4 kasike kakao praha
80 g rendane cokolade
8 kasika ulja
2 kasike mlevenog keksa
6 kasika dzema od jagode
Fil 1:
1 l vode
200 g biljnog mleka u prahu
400 g secera
4 pudinga od cokolade
100 g cokolade
400 g margarin
100 g secera u prahu
Fil 2:
500 g malina
2 pudinga od maline
1 puding od vanile
6 dl vode
200 g secera
Priprema
Pomesati 3 case kisele vode, 2 case secera, 1 sodu bikarbonu, 20 punih kasika brasna, 4 kasike kakao, 80 g rendane cokolade, 8 kasika ulja, 2 kasike mlevenog keksa, 
To podeliti u 4 iste cinijice i ispeci cetri kore u plehu 25cmx35cm na papiru za pecenje i ne skidati papir nego ih ohladiti pa sa papirom prebacivati na tacnu (okrenuti) pa tek onda skinuti papir.
Skuvati 1 l vode, 200 g biljnog mleka u prahu, 400 g secera i 4 pudinga od cokolade. U toplo dodati 100 g cokolade i izmesati da se istopi pa ohladiti. Umutiti 400 g margarin sa 100 g secera u prahu i sjediniti sa umucenim filom.
Na tihoj vatri otopiti 500 g malina i malo prokuvati. Pomesati 2 pudinga od maline i 1 puding od vanile sa 6 dl vode i 200g secera i sve to ukuvati u maline pa prohladiti.
Filovati kora, fil od malina pa coko fil i tako cetri puta. Ostaviti da se torta jos ohladi i stegne pa preliti glazurom od 100g margarina, 200 g cokolade i 3 kasike ulja.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ovakve još uvijek niste probali: Punjene hurmašice koje se tope u ustima

PITA KOJA JE ZALUDJELA SVE

VIC: Sretne kum kumu…

Muževa ljubavnica mi je trudnoj slala poruke da ce me zamijeniti i da mi je bolje da izgubim dijete koje nosim ...

Ako primjetite neki od sledeci simptoma, odmah idite ljekaru…