LAGAN I UKUSAN DORUČAK I KADA SE OHLADI A GOTOV ZA 10 MINUTA

Davno sam našla ovaj recept u nekom časopisu. Od dana kada je isproban, postao je neizostavno predjelo kada se skupi veće društvo. 
Sastojci
kriške (fete) kruha
15 dag šunke za pizzu
15 dag sira (trapist)
Sastojci
kriške (fete) kruha
15 dag šunke za pizzu
15 dag sira (trapist)
3 jaja
2 dl kiselog vrhnja
1 žlica vegete
sol
papar
origano
mlijeko
2 dl kiselog vrhnja
1 žlica vegete
sol
papar
origano
mlijeko
Priprema
1.
1.
Šunku nareži na sitnije kockice, sir naribaj i pomiješaj s vrhnjem i jajima u jednoličnu masu. Dodaj vegetu, malo soli, papra i origana.
2.
Umoči kruh u mlijeko (jednu stranu), umočenu stranu kruha premaži smjesom i zapeci u pećnici 15 min na 200°C.
Umoči kruh u mlijeko (jednu stranu), umočenu stranu kruha premaži smjesom i zapeci u pećnici 15 min na 200°C.
Primjedbe
Objavi komentar