SUROVA I JEDINA ISTINA: KAKO SU SAŠA I DEJAN MATIĆ IZGUBILI VID!




Strašno
Braća blizanci Saša i Dejan Matić rođeni su 26. aprila 1978. godine u Drvaru kao zdravi, ali prerano rodjeni dečaci koji su otac Zoran i majka Dragica morali smjestiti u inkubatore u zagrebačkom porodilištu.
Iz neutvrđenih razloga, obe bebe su samo nekoliko dana po rođenju u bolnici oslepele, a ta nedostatak sudbine zamenila im je izvanrednim muzičkim talentom, zahvaljujući kojoj su već nekoliko godina među najpopularnijim svatovima u Srbiji i regionu.
Vrlo često u domaćim medijima možemo čuti pitanja voditelja upućenih sagovorniku o kome, po svemu sudeći, ne znaju ništa ništa, što će reći da su vrlo loše upućeni u život sagovornika, kao i kroz njegovu karijeru.
Tako smo imali priliku da čujemo da jedan TV voditelj pita Sašu Matića za njegovog brata blizanaca Dejana - da li je istina da zbog njega ne želi da operira oči, iako zna da bi nakon toga vidio, jer, kako je navedeno, to kod Saše nije slučaj.


Na to je dobio odgovor da o tome nema govora. Očito je da je voditelj nije bio dovoljno informisan o životnoj priči braće Matić koja je vrlo tužna. Njih dvojice su, naime, kao nedonoščad blizanci bili u inkubatoru i da je tada nevažnja medicinskih sestara rezultirala njihovim slepoćom, a bebe su rodjene s izvanrednim vidom. /srbijadanas.com/Foto: printscreen srbijadanas.com/

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ovakve još uvijek niste probali: Punjene hurmašice koje se tope u ustima

PITA KOJA JE ZALUDJELA SVE

VIC: Sretne kum kumu…

ŠOK DIJETA: ZA 15 DANA SKINUĆETE 15 KG! VERUJTE NAM PLAKAĆETE ZA STAROM GARDEROBOM!

Imate li i vi ove crvene tačkice na tijelu? To NISU popucali kapilari – evo o čemu se ZAISTA RADI