JEZGROM KOŠTICE U BORBI PROTIV BOLESTI RAKA





kajsije, šljive i drugih nalazi se vitamin B17. Odnosno, najveća koncentracija B17 vitamina je u gorkim bademima, u jezgrama koštica jabuke, kajsije, nektarine, kruške, šljive, trešnje, limuna, kupina, malina, jagoda itd. Nalazi se, takođe u braon pirinču, prosu, lanu i mnogim tropskim biljkama,posebno tropskoj kasavi.
U molekuli vitamina B17 nalaze se dvije jedinice šećera, jedna cijanida i jedna benzadelhida, koji se u ljudskom organizmu oslobađa samo na mjestu gdje se nalazi maligna ćelija. Malignoj ćeliji je šećer neophodan za rast i održavanje. Maligna ćelija je bogata enzimom betaglikozidazom u spoju sa cijanidom i benzadelhidom iz jezgra stvara vrlo otrovno jedinjenje hidrocijanid (HCN). Tako se ćelija raka truje i uništava. Enzim betaglikozidazon se u ostalim, zdravim, ćelijama tijela nalazi u izuzetno malim količinama, pa praktično ne dolazi do trovanja zdravih ćelija organizma.

Rak voli šećer, a cijanid u jezgru koštice ( kajsije, šljive, jabuke i dr.) je okružen šećerom. Rak jede šećer i truje se cijanidom. Zato je jako važno da se ćelije raka navedu da jedu samo šećer sa cijanidom.

Unošenje svakog drugog šećera u organizam za vrijeme liječenja treba eliminisati.

Dnevna količina upotrebe:



Na svakih 2,5 kg sopstvene težine po jedno jezgro.

Prvo, izmjerite sopstvenu tjelesnu težinu, potom je podijelite sa 2,5 da dobijete dnevnu potrebu jezgri. U prosjeku to iznosi oko 30 jezgri dnevno.

Svako jezgro u ustima dobro sažvakati i natopiti pljuvačkom u ustima potom to progutati.

Namjena je prvenstveno u pomoći oboljelim od ove opake bolesti a potom prevencijom da do oboljenja ne dođe.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ovakve još uvijek niste probali: Punjene hurmašice koje se tope u ustima

PITA KOJA JE ZALUDJELA SVE

VIC: Sretne kum kumu…

ŠOK DIJETA: ZA 15 DANA SKINUĆETE 15 KG! VERUJTE NAM PLAKAĆETE ZA STAROM GARDEROBOM!

Imate li i vi ove crvene tačkice na tijelu? To NISU popucali kapilari – evo o čemu se ZAISTA RADI