OVA DOMAĆA MAST ĆE VAM POMOĆU PROTIV BOLNIH ZGLOBOVA – KOLJENA, LAKTOVA VEĆ POSLIJE PRVOG NANOŠENJA




Svima nama su poznata bolna osećanja u zglobovima. Obično bol osjećamo u kolenima, ramenima, laktovima. Osjećamo se slomljeno. Posle četrdesetih verujemo da je to slično pojavljivanje starenja. A šta ako se bolovi pojavljuju u 25-30 godina? Ja to je starost? Naravno, razloga može biti više - traume, preopterećenja, lomovi, arterije, reuma, ali sada nećemo raspravljati o tome, nego kako se riješiti bolova u zglobovima.
Ne mogu reći da imam česte bolove u zglobovima, ali sam zapazio da na neki način ne mogu da savijaju i ispravljaju knee. Ponekad se bol javlja iu mirnom položaju. Naučila sam se borim, pripremajući domaći mast, recept koji sam pronašla na jednom ruskom sajtu narodne medicine. Priprema se od jednostavnih sastojaka, koji u kuhinji posjeduje svaka domaćica. Ovaj recept želim da podelim sa vama, jer je stvarno djelotvoran i pomaže već nakon prvog nanošenja, piše uspesnazena.com!
Domaća mast protiv bolnih zglobova. Recept.
- med,
- senf (najbolje je ljuti),
- tako i
- soda.


Od svega po 1 supena kašika.Sve temeljno promešajte do homogene smjese. Stavite u praznu kutiju od kreme ili u neku drugu ambalažu. To će biti vaša spasonosna jarbol.

Primjena:

Bolno mjesto dobro namazati ovom mascu i napraviti oblogu, odnosno staviti najlonsku kesu i obavezati se toplim, najbolje vunenim šalom. Tako držati 1,5-2 sata. Procedura je najbolje raditi pre spavanja, da nakon uklanjanja obloga bolni zglob ostane u mirnom stanju. Ujutru isprati.

Ne ograničavajte se jednim tretmanom, ponovite ga 4-5 dana uzastopno. Efekat ćete osetiti već nakon prvog postupka. Poslije ponovite po potrebi. Masti će biti dovoljno za nekoliko dana. Čuvajte je u frižideru.

Nećete vjerovati šta sve liječi senf. Ovaj ukusan začin se pravi od ljekovite biljke slačice ili gorušice. Pored toga što se koristi u medicini protiv bolnih zglobova, možete ga koristiti i u druge svrhe. Kada se opečete, nanesite deblji sloj i bol će nestati. Ako vas zaboli glava, namažite ga na čelo i sljepoočnice. Kada se prehladite i grebe vas grlo ili ste promukli, progutajte kašičicu ovog začina.

Izvor: uspesnazena

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ovakve još uvijek niste probali: Punjene hurmašice koje se tope u ustima

PITA KOJA JE ZALUDJELA SVE

VIC: Sretne kum kumu…

ŠOK DIJETA: ZA 15 DANA SKINUĆETE 15 KG! VERUJTE NAM PLAKAĆETE ZA STAROM GARDEROBOM!

Imate li i vi ove crvene tačkice na tijelu? To NISU popucali kapilari – evo o čemu se ZAISTA RADI