OVO JE NOVA METODA IZLIJEČENJA: SVOJU BOLEST ZASADITE U SAKSIJU




ronašla sam vrlo zanimljiv tekst na ruskom forumu alternativne medicine. Prvi put se srećem sa ovim metodom izlječenja. Jedino što mogu reći, mislim da je ovdje prisutan psihološki trenutak. Ali, može se proba.
11
U svakom slučaju, ništa ne košta. Jer sve potiče iz glave, i ako čovjek vjeruje u ono što radi, to je velika moć i prednost u bilo kojoj poduhvatu, o čemu su mnogi od vas uverili.
Dakle, evo i teksta, prevedeno iz ruskog jezika, čiji je autor N. Holodenko, psiholog, doktor filozofskih nauka. Pa, vi sami odlučite da li je vrijedno pažnje ...
Kako zasaditi svoju bolest u saksiju
Izlječiti čoveka možete u jednostavnom obliku, koji je dostupan praktično svakome. Zasnovan na vijekovima provjerenoj praksi, bolest može biti prenijeti sa pacijenta na bilo koji drugi organizam, u ovom slučaju na bilju.
Procedura je jednostavna. Kod bolesnih osoba treba uzeti manje količine njegove tečnosti: gnoj, urina, pljuvačke, znoja, sekreta. Pomiješati sa zemljom i staviti u običnu (manju) saksiju za cvijeće.
Zatim u nju treba zasaditi 2-3 semena ili lukovice biljaka, planetarnog znaka koji se poklapa sa znakom bolesti, i čekaju se dok se izdanci pojavljuju nekoliko cimetara. Poslije, pažljivo, zajedno sa korijenom izvaditi bilju, i spaliti je ako je bolest povezana sa izlivanjem krvi, gnoja, znoja ili mucila. U svim ostalim slučajevima, biljka se nalazi u rijeku, niz vodu. Nakon toga, bolest prolazi.


Važno:Zasaditi biljku treba u vrijeme kada je Mesec u opadanju. To je period između punog i mladog Mjeseca. U prirodi iu ljudskom organizmu u ovom periodu, postoji tendencija ka očišćavanju. Mjesec u opadanju isušuje, izduvava, smanjuje, potencira aktivnost i potrošnju energije. Biljka ne sadi u subotu, nedelju i rođendanu bolesnika. Uništiti biljku takođe treba za vrijeme kada je Mesec u opadanju.
Biljka se ne sadi u obliku pelcera ili korijena (osim rene), jer takoća može uginiti, što nije dobro za bolesnike. Samo u obliku semena ili lukovice. Ako sjeme ne proklija, nema nikakve opasnosti po pacijentima.
Da bi se izlečili od bolesti uz pomoć biljaka uzgojenih u saksiji, neophodno je poznavati planete, koji vladaju bolešću i pronađu odgovarajuću biljku.
Bolesti:
Mjeseca: reumatizam, giht, grčevi, gnojne rane, menstrualni poremećaji, vaške, svrab, lišaj, epilepsija, mjesečarenje, depresija, melanholija, pijanstvo.
Marsa: bolesti ušiju, pluća, jetre, prehlade, hemoroidi, išijas, migrena, nezarastajuće rane, unutrašnja krvarenja, žutica, dizenterija, dijareja, proljevi, zatvori, gangrena.
Merkura: bolesti mozga, nesvjestica, vrtoglavica, mucanje, nerazumni strahovi, stomatološki čirevi, čirevi na koži, akne, bubuljice, fistule.
Jupitera: kardiovaskularne, gastrointestinalne bolesti, bolesti pankreasa, slezine, hipertenzija, angina, očne bolesti, trovanja, muskulatorne bolesti, bolesti lokomotornog sistema.
Venere: polne bolesti, urinarne infekcije, seksualna perverznost.
Saturna: bolesti endokrinog i limfnog sistema, onkološka oboljenje, besplodnost, lupus, psorijaza, multipla skleroza, demencija, prelomi, ekcem, nedijagnostikovane bolesti.
Sunca: opekotine, promrzline, teške infekcije, grip, teška oštećenja srca i očiju, paraliza (kao posljedica trauma i moždanog udara), toplotni i hladni neurodermatitisi, neuroza, toplotni udari, loš metabolizam (uključujući gojaznost).
Biljke:
Mjeseca: anemona, astra, veronika, iris, kamelija, kupus, šargarepa, krastavac, fuksija.
Marsa: artičoka, bosiljak, kopriva, praziluk, rotkvica, rotkva, cvekla, ren, bijeli luk.
Merkur: anis, valerijana, ladolež, dalija, grašak, detelina, paradajz, cikorija.
Jupitera: suncokret, jasmin, kres-salata, susam, limun, nana, maslačak, božur, ruža, ruzmarin, pšenica.
Venere: begonija, karanfil, geranijum, gladiola, lala, hajdučka trava, pasulj.
Saturna: ruzmarin, krompir, celer, mirođija.
Sunca: vrbena, zumbul, kantarion, neven, suncokret, kukuruz, majčina dušica, žalfija.
Dešava se da se bolest ne može definisati i pripisati jednoj ili drugoj planeti. Na primer, virusni hepatitis sa jedne strane je bolesti jetre (Mars), a sa druge infektivne bolesti (Sunce). U ovakvim slučajevima, treba koristiti obe biljke, ali ih saditi u različite potrepštine, ali obavezno na isti dan.
Izvor: uspesnazena

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ovakve još uvijek niste probali: Punjene hurmašice koje se tope u ustima

PITA KOJA JE ZALUDJELA SVE

VIC: Sretne kum kumu…

ŠOK DIJETA: ZA 15 DANA SKINUĆETE 15 KG! VERUJTE NAM PLAKAĆETE ZA STAROM GARDEROBOM!

Imate li i vi ove crvene tačkice na tijelu? To NISU popucali kapilari – evo o čemu se ZAISTA RADI