NESTALE ZA ČAS PREPORUČUJU SE OSOBITO MLAĐOJ POPULACIJI…..BANANA KOCKE
Sastojci
25 dkg Glatkog brašna Podravka
1/2 l mlijeka
2 dcl šečera
4 žlice Pekmeza po želji
3 žlice ulja
1 Prašak za pecivo Docela
2 žlice kakaa u prahu Dolcela
Krema
25 dkg Glatkog brašna Podravka
1/2 l mlijeka
2 dcl šečera
4 žlice Pekmeza po želji
3 žlice ulja
1 Prašak za pecivo Docela
2 žlice kakaa u prahu Dolcela
Krema
3 vrečice Mljevene želatine Dolcela
10 žlica vode
1/2 l Slatkog vrhnja Dolcela
15 dkg šečera u prahu
3 obična jogurta
1 ekstrakt od banane
DODAJ U POPIS ZA KUPNJU
Koristili smo
Šlag 5+
Bijelo brašno glatko (TIP 550)
Pekmez od šljiva
Prašak za pecivo
Kakao u prahu
Mljevena želatina
Šlag 5+
Bijelo brašno glatko (TIP 550)
10 žlica vode
1/2 l Slatkog vrhnja Dolcela
15 dkg šečera u prahu
3 obična jogurta
1 ekstrakt od banane
DODAJ U POPIS ZA KUPNJU
Koristili smo
Šlag 5+
Bijelo brašno glatko (TIP 550)
Pekmez od šljiva
Prašak za pecivo
Kakao u prahu
Mljevena želatina
Šlag 5+
Bijelo brašno glatko (TIP 550)
Priprema
Za kore pomješajte prvo vlažne sastojke zatim suhe…
Za kore pomješajte prvo vlažne sastojke zatim suhe…
Na kraju sve pomješajte..razdijalite na dva dijela
Pecite na papiru za pečenje u tepsiji srednje veličine….
za kremu prvo pripremite želatinu prema uputama na omotu.
Izradite slatko vrhnje te dodajte jogurte,šečer i ekstrakt od baanane…..
Na kraju otopite želatinu i dobro ju umutite u smjesu s slatkim vrhnjem,……
Filujte kolač…prvu koru stavite na dno tepsije u kojoj su se pekle kore….pola kreme istresite na koru zagladite.na to drugu koru i drugi dio kreme ..zagladite i dobro ohladite..najbolje preko noći…..
Pecite na papiru za pečenje u tepsiji srednje veličine….
za kremu prvo pripremite želatinu prema uputama na omotu.
Izradite slatko vrhnje te dodajte jogurte,šečer i ekstrakt od baanane…..
Na kraju otopite želatinu i dobro ju umutite u smjesu s slatkim vrhnjem,……
Filujte kolač…prvu koru stavite na dno tepsije u kojoj su se pekle kore….pola kreme istresite na koru zagladite.na to drugu koru i drugi dio kreme ..zagladite i dobro ohladite..najbolje preko noći…..
Primjedbe
Objavi komentar