Mladoženja za mladenku dao 1 500 eura: Ujutru nije mogao da vjeruje, kada je shvatio na šta je potrošio novac..

U cijelom svijetu nažalost, kriminal je zastupljen u velikoj mjeri i najbolje su organizovani kriminalci i mafije. Nekada shvatimo da je to i normalno i logično, obzirom da imaju posebno organizovani sistem, na osnovu kojeg ne postoji niti jedan način da ih se uhvati.
U Albaniji se dio jedan veoma zanimljiv primjer kriminalne organizacije. Svi znamo da se u Albaniji, brakovi među parovima uglavnom sklapaju pod ugovorima roditelja i da mladoženje moraju za neku mladu da iskeširaju određenu svotu novca.
Tako je uradio i ovaj mladić, koji je vrlo brzo shvatio da je napravio veliku grešku i da uopšte nije trebao to da uradi.
Naime, on je za svoju izabranicu morao da da 1 500 eura. Osim toga, bilo je organizovano vjenčanje, zakupio prostor, slavlje, muzika i na to mu je otišlo još nekoliko hiljada eura. Cijela ceremonija vjenčanja je prošla vrlo dobro, kao i njihov prvi ples.
Kada su sve završili otišli su u spavaću sobu, gdje su i zaspali. Međutim, ujutru kada se mladoženja probudio, mlada nije ležala pored njega, nego je pobjegla. Mladoženja je pokušao na razne načine da sazna gdje je, ali to mu nije pošlo za rukom.
Vrlo brzo je shvatio kako je sve ovo bila velika prevara, zbog čega je pozvao policiju i ispirčao im cijeli situaciju. Tada je policija saznala da je riječ o organizovanom kriminalu, ali da je glavni organizator svega toga , upravo žena koju je ovaj mladić oženio.
U današnje vrijeme trgovina ljudima i kriminal su u velikom mahu, pa nadležni pokušavaju na razne načine da to zaustave , zbog čega se i nadamo da će im to uskoro uspjeti.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ovakve još uvijek niste probali: Punjene hurmašice koje se tope u ustima

Ljubavno gnijezdo torta recept za svakoga!

PILEĆA KREM ČORBA…UKUSNA, ZDRAVA I BRZA

PAPRIKE PUNJENE KROMPIROM MOJE SVEKRVE…RECEPT KOJI JE MNOGE ODUŠEVIO

POUČNA PRIČA: “NEMOJ SINE, RAMAZAN JE”