Količina intimnog odnosa zavisi od horoskopskog znaka! Saznajte koliko je potrebno vama i vašem partneru..

Na osnovu horoskopskog znaka možemod a saznamo mnogo toga, pa tako i koliko je potrebno intimnog odnosa kako bismo se osjećali ispunjeno. Vrijeme je da saznate i o sebi, ali i o svom partneru.
Ovan – oni su uvijek željni akcije i iskoristiti će svaku priliku koja im se pruži kako bi u tome mogli da uživaju. Žele da imaju odnose svaki dan, a najviše uživaju ukoliko to potraje najmanje dva sata.
Bik – oni mnogo više uživaju u hrani, nego kada je u pitanju intimni odnos. Dovoljno im je da jednom u toku sedmice imaju odnose, a već naredne bi trebali da razmisle da li to žele.
Blizanci – ovaj horoskopski znak uživa u novim stvarima, tako da se nemojte iznenaditi ako im nešto padne na um što vama do sada nije.
Rak – iako su svjesni kako se poklanja ljubav partneru, vole se i uživaju u odnosima, nekada se desi da ne mogu zadovoljiti partnera. Stalno misle o drugim stvarima, pa tako da im je dovoljno imati odnos i jendom mjesečno.
Lav – njih karakteriše veliki libido, ali upravo to ih često čini nevjernim. Svaka šansa koja im se ukaže za odnose, biti će i iskorištena.
Djevica – nisu toliko opsjenuti sa ovim, pa mogu imati odnose i jednom u dvije sedmice.
Vage – oni žele da imaju odnose baš svaki dan, ali ono što ih posebno uzbuđuje jeste posmatranje stražnjice.
Škorpije – oni smatraju da je svra života da se imaju odnosi i pokušavaju maksimalno u tome da uživaju.
Strijelac – uživaju kada imaju odnose u prirodi i najviše ih možete zadovoljiti ako im obezbjedite neku avanturu. Obzirom da su svjesni u čemu uživaju, uvijek kada se nađu u prirodi željeti će to i da iskoriste.
Jarac – njima odnosi nisu bitni i veoma rijetko ih imaju.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ovakve još uvijek niste probali: Punjene hurmašice koje se tope u ustima

Ljubavno gnijezdo torta recept za svakoga!

PILEĆA KREM ČORBA…UKUSNA, ZDRAVA I BRZA

PAPRIKE PUNJENE KROMPIROM MOJE SVEKRVE…RECEPT KOJI JE MNOGE ODUŠEVIO

POUČNA PRIČA: “NEMOJ SINE, RAMAZAN JE”