Detoksikacija za ravan stomak

Donosimo vam recept koji je odličan za bolje mršavljenje kojim ćete skinuti suvišne naslage sa trbuha vrlo jednostavno, a trebat će vam limun, limeta, đumbir, krastavac i listovi metvice.
Osim što se putem znojenja tijelo rješava toksina, to možemo učiniti i putem detox napitaka. Najlakši način pravljenja takvih sokova je dodavanje zdravih namirnica običnoj vodi.
Naime, sve namirnice se preporučuju za mršavljenje i rješavanje tijela toksina. Đumbir pomaže u držanju glikemijskog indeksa pod kontrolom, a ujedno olakšava grčeve i pomaže protiv mučnine. Nana npomaže kod mršavljenja jer stimulira sagorijevanje masnih naslaga, pomaže u eliminaciji toksina iz tijela, a također ublažava bolove u trbuhu. Limun je agrum bogat vitaminom C koji djeluje blagonaklono na jetru – glavni pročišćivač našeg tijela. Isto može reći i za limetu.
Omiljeno povrće tijekom proljeća i ljeta-krastavac sadrži 90 posto vode – sva ta voda iz krastavca djeluje poput metle na sve nečistoće u organizmu. Redovna konzumacija krastavca će vas riješiti i kamena u bubrezima.
Sastojci: litar vode, jedan limun, jedan krastavac, jedna jušna žlica svježe naribanog đumbira, jedna limeta ,10-15 listova nane
Limun, limetu i krastavac dobro operite i narežite na tanke kriške. Potrudite se birati samo ono povrće i voće koje nije prskano. Đumbir naribajte i sve sastojke ubacite u vodu. Pokrijte i ostavite u hladnjaku nekoliko sati da se voda natopi nutrijentima. Popijte do tri čaše ovog napitka dnevno.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ovakve još uvijek niste probali: Punjene hurmašice koje se tope u ustima

Ljubavno gnijezdo torta recept za svakoga!

PILEĆA KREM ČORBA…UKUSNA, ZDRAVA I BRZA

PAPRIKE PUNJENE KROMPIROM MOJE SVEKRVE…RECEPT KOJI JE MNOGE ODUŠEVIO

POUČNA PRIČA: “NEMOJ SINE, RAMAZAN JE”