RUČAK KOJI ŠTEDI KUĆNI BUDŽET…ZATO ŠTO VAM JE POTREBNO SAMO 3 SASTOJKA

Sastojci
500 gr pileceg filea
1 kesica krem supe od pecuraka/ gljiva/
200 ml pavlake/ vrhnja/ za kuvanje
Priprema
Pileci file iseci u tanke snicle
koje ne treba lupati.
U posudu istresti sadrzaj krem
supe i svaku sniclu uvaljti u supu,
pa slagati u vatrostalnu posudu.
Preliti pavlakom i u toploj rerni na
200 stepeni peci 30 minuta,
iskljuciti rernu i ostaviti jos
15 minuta da se zavrsi pecenje.
Ko voli res pecenu i bez krema
piletinu, moze skinuti poklopac i
zapeci piletinu.
Sluziti uz baren karfiol ili brokoli.
Naravno , posluziti i salatu….

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ovakve još uvijek niste probali: Punjene hurmašice koje se tope u ustima

Ljubavno gnijezdo torta recept za svakoga!

PILEĆA KREM ČORBA…UKUSNA, ZDRAVA I BRZA

PAPRIKE PUNJENE KROMPIROM MOJE SVEKRVE…RECEPT KOJI JE MNOGE ODUŠEVIO

POUČNA PRIČA: “NEMOJ SINE, RAMAZAN JE”