RUČAK KOJI ŠTEDI KUĆNI BUDŽET…ZATO ŠTO VAM JE POTREBNO SAMO 3 SASTOJKA

Sastojci
500 gr pileceg filea
1 kesica krem supe od pecuraka/ gljiva/
200 ml pavlake/ vrhnja/ za kuvanje
Priprema
Pileci file iseci u tanke snicle
koje ne treba lupati.
U posudu istresti sadrzaj krem
supe i svaku sniclu uvaljti u supu,
pa slagati u vatrostalnu posudu.
Preliti pavlakom i u toploj rerni na
200 stepeni peci 30 minuta,
iskljuciti rernu i ostaviti jos
15 minuta da se zavrsi pecenje.
Ko voli res pecenu i bez krema
piletinu, moze skinuti poklopac i
zapeci piletinu.
Sluziti uz baren karfiol ili brokoli.
Naravno , posluziti i salatu….

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Sos bolognese

KAKO STVARNO IZGLEDA ŽIVOT U DANSKOJ: Djecu ostavljaju u šumi i nikad te ne zovu kod sebe, najsretniji su narod na svijetu!

Nevjerovatna mudrost 6-godišnjeg dječaka kome je preminuo pas

DJEVOJKA MI JE SIROMAŠNA IZ SIROMAŠNE PORODICE, ALI JE TOLIKO PONOSNA DA MI PRAVI NEVIĐEN PROBLEM..

MILERAM TORTA ZA 30 MINUTA! BRZO SE NAPRAVI, A JOŠ BRZE SMAŽE ;)