Rolat za 15 minuta

Naziv sve govori..

SASTOJCI
2 kom. jaja
1 kom. vanilin šećera
1 šolja šećera
1 šolja jogurta
1,5 šolja brašna
1 kk praška za pecivo

Fil
džem od šljiva, jagoda...

PRIPREMA
Uključte rernu na maksimalnu temperaturu (kod mene 275C), do 300C. 

Umutite jaja sa vanilin šećerom, dodajte polako šećer, potom jogurt i brašno sa praškom za pecivo. 

Najveći pleh od rerne obložite papirom za pečenje, sipajte masu i pecite 7-8 minuta na sredini rerne.

Čim izvadite biskvit iz rerne, uvijte ga u vlažnu krpu (sve sa papirom za pečenje) i urolajte. 

Nakon 5 minuta odvijte i skinite papir, ponovo uvijte. 

Posle 5 minuta filujte džemom po želji, ponovo uvijte i ostavite da se ohladi.
Pospite šećerom u prahu i uživajte!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

NEPEČENA PLAZMA TORTA SA VIŠNJAMA

TRILEĆA: ALBANSKO ČUDO OD KOLAČA SA DOMAĆIM KARAMELOM

PUDING BAKLAVA

RIJEŠITE SE MASNOĆE: Uz ovaj napitak nestaje i najupornije salo!

PRIRODNI OSVJEŽIVAČ ZA TEPIH: KAKO UKLONITI NEPRIJATNE MIRISE SA TEPIHA, OČISTITI GA I OSVJEŽITI