Nakon 22 godine i OBIČNE krvne analize otkrila da je bila u ZABLUDI čitav život: ”Cijelo tijelo mi se treslo…”

22-godišnja Doris Grünwald je sasvim slučajno saznala da nije pravo dijete ljudi koje je smatrala roditeljima. Naime, kada se rodila 1991.godine, u bolnici su zamijenili bebe.
Žena koju je smatrala majkom, Evelin kaže da se porodila carskim rezom, a greška koju su napravili se desila u prvih 20 sati njenog boravka tamo.
Evelin su donijeli djevojčicu,a bitno je reći da su ona i njen suprug tek tada saznali spol bebe jer tokom trudnoće nisu željeli znati. Htjeli su da bude iznenađenje.Doris nije radila analize krvi.
Doris su odgajali kao svoje dijete, nisu znali istinu sve dok Doris nije uradila analize krvi kada ju je htjela donirati.Bilo im je sumnjivo što nema krvnu grupu za koju su mislili da ima kada se rodila.
Zbog toga su uradili DNK test i utvrđeno je da nije njihova kćerka. Doris i Evelin su od bolnice potom dobile odštetu od 30 000 eura.
Evelin i njen suprug kažu da i dalje vole Doris kao svoje dijete, ali imaju želju pronaći biološku kćerku. Doris također ima želju upoznati biološku majku.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PILEĆA KREM ČORBA…UKUSNA, ZDRAVA I BRZA

KNOPPERS- ODLIČAN U DOMAĆOJ IZVEDBI

PRIPREMITE RIŽU I PILETINU NA OVAJ NAČIN I DOBIT ĆETE RUČAK ZA 10 !!!

MOJA ŠIROKA POROTICA JE POPRILIČNO BOGATA, OBRAZOVANA I UGLAVNOM SE NALAZI NA NEKIM VISOKIM…

Greške u negovanju kose